Mijn favorieten

Een woning verhuren

Voor diverse opdrachtgevers bemiddelen wij bij de verhuur cq. het beheer van onroerend goed.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening met betrekking tot verhuur, treft u onderstaand een korte uiteenzetting van de zaken die wij voor u kunnen verzorgen.

Allereerst maken wij een afspraak met u om ter plaatse van het desbetreffende object op te nemen.
Op basis van de opname zullen wij de reële huurprijs volgens puntenstelsel bepalen waarna wij in overleg met de opdrachtgever een huurprijs zullen bepalen.
Het object zal worden aangemeld in het NVM-uitwisselingssysteem en gepresenteerd op diverse websites zoals Funda.nl, nmz.nu, mva.nl en thijssenmakelaardij.nl, uiteraard verzorgen wij de fotoreportage en de advertentietekst.
Voorts bieden wij het object aan bedrijven en collega’s in de regio.

Indien een zoeker geïnteresseerd is in een huurwoning verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële huurders, screenen de kredietwaardigheid / financiële positie van de potentiële huurder (voor zover mogelijk), maken afspraken maken over de huurtermijn, bespreken de voorwaarden en bijzondere bepaling o.a. inzake schilderwerk, huisdieren, stoffering etc.

Zodra alle afspraken vaststaan voor beide partijen maken wij de huurovereenkomst op en zullen zorg dragen voor ondertekening door huurder en verhuurder.
Wanneer de huurovereenkomst is ondertekent door huurder incasseren wij de 1e maand huur en waarborgsom, welke wij direct zullen overmaken naar opdrachtgever. Na ontvangst van de betaling doen wij de vooroplevering met inspectierapport, foto’s en indien nodig opname meterstanden nutsvoorzieningen, waarna wij de sleutel overhandigen aan huurder.

Indien u meer informatie wilt inzake de verhuur van onroerend goed en ons tarief, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 075-6168669. .

Woning van de maand