Mijn favorieten

Een woning huren

In opdracht van diverse opdrachtgevers verhuren wij woningen en appartementen.
Om in aanmerking te komen voor een van onze huurwoningen kunt u zich bij ons inschrijven, desgewenst kunnen wij een afspraak maken tot bezichtiging van de huurwoning.

Indien u op onze site een huurwoning heeft aangetroffen waar u interesse in heeft, dan kunt u telefonisch informeren of de woning nog beschikbaar is en desgewenst een bezichtiging plannen. Wij zullen u begeleiden bij de bezichtiging van de woning. Heeft u na de bezichtiging interesse in de woning, laat dit dan zo spoedig mogelijk aan ons weten. Wij zullen alle bijzonderheden en voorwaarden over het huren van de woning met u door nemen.

De toewijzing vindt plaats volgens een aantal vastgestelde normen.

Van een potentiële huurder ontvangen wij graag enig inzicht in de inkomenssituatie en de financiële positie, welke gegevens wij zullen doorgeven aan de verhuurder. Zodra de verhuurder akkoord gaat met u als kandidaat huurder, zal Thijssen Makelaardij zorg dragen voor de huurovereenkomst.
Bij de totstandkoming van een huurovereenkomst worden er contractkosten in rekening gebracht volgens de voorwaarden en tarieven van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM.
Thijssen makelaardij stelt de huurovereenkomst op met de standaard gegevens volgens het ROZ/model. Eventuele bijzondere bepalingen die de verhuurder heeft aangegeven bespreken wij vooraf met u.
Indien u met deze bepalingen akkoord gaat, verwerken wij deze bepalingen in de huurovereenkomst. Na het opstellen van de huurovereenkomst zullen wij u een concept doen toekomen en maken wij met u een afspraak om deze door te nemen. De standaard huurovereenkomst en algemene bepaling zijn gebaseerd op de in Nederland veel gebruikte Raad van Onroerende Zaken )ROZ' overeenkomst.

Wanneer u akkoord gaat, kunt u de huurovereenkomst ondertekenen. Hierna dient u de huur en de borg te betalen. De eerste maand huur en de borg worden vervolgens direct aan de verhuurder overgemaakt. De huurovereenkomst wordt aan de verhuurder ter ondertekening voorgelegd. na ondertekening ontvangt u een geheel getekend exemplaar. Na ondertekening van de huurovereenkomst en betaling van de verschuldigde bedragen, ontvangt u de sleutels van uw nieuwe woning! Wij zullen de eindinspectie verzorgen en lopen samen met u de gehuurde woning door, stellen een inspectierapport en eventueel een inventarisatielijst op.

Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe huurwoning!

Klik hier om naar het aanbod te gaan.

Woning van de maand