Mijn favorieten

Een koopwoning zoeken

Een nieuw adres!

Thijssen makelaardij voor persoonlijk advies en deskundige begeleiding.

Door middel van een gratis zoekopdracht bij Thijssen makelaardij wordt het vinden van uw nieuwe woning een stuk gemakkelijker. U kunt een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

1. Een woning vinden zonder professionele aankoopbegeleiding van Thijssen makelaardij. Naar aanleiding van een door u ingevuld zoekprofiel, ontvangt u van ons het actuele woningaanbod van de NVM-makelaars uit de regio. Bezichtigingen en aankopen van uw nieuwe woning doet u zelf. Thijssen makelaardij verricht graag voor u de taxatie, welke benodigd is voor het verkrijgen van een financiering/hypotheek.

2. Een woning vinden met professionele aankoopbegeleiding van Thijssen makelaardij. Persoonlijke en deskundige begeleiding van A tot Z. U ontvangt van ons het actuele woningaanbod van de NVM- makelaars uit de regio, dat voldoet aan het door u gegeven zoekprofiel. Wij begeleiden u bij de bezichtiging(en), waarbij wij kijken naar bouwkundige en juridische aspecten en de woning op waarde beoordelen. Vervolgens voeren wij de onderhandelingen, verrichten het administratieve traject en wikkelen het aankooptraject af met de eigendomsoverdracht bij de notaris. De aankoopbegeleiding werkt op basis van no cure no pay: u bent pas courtage verschuldigd op het moment dat wij een woning voor u aankopen.

3. Uiteraard kunnen wij ook een deeltraject voor u uitvoeren, zoals taxaties verrichten en het voeren van onderhandelingen. U doet dan zelf de eerste bezichtiging, wij gaan mee voor de tweede bezichtiging waarbij we de onderhandelingen voeren.

Tevens geven wij u de gelegenheid voor een onafhankelijk vrijblijvend hypotheekadvies bij een aantal onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zo’n gesprek geeft u inzage in uw financiële mogelijkheden en geeft u eveneens een beeld van Kosten Koper. Op deze manier kunnen wij u gerichter helpen met het zoeken van een geschikte woning.

Klik hier om naar het aanbod te gaan.

Woning van de maand