Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Weerpad 3 Links in Zaandam 1504 NX

Weerpad 3 Links

1504 NX Zaandam
Vraagprijs € 350.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bouw kavels aan het Weerpad Zaandam.

Altijd al zelf uw eigen huis willen (laten) bouwen? Hier ligt uw kans!

Op de grens tussen Oostzaan en Zaandam op korte afstand van Amsterdam bieden wij 2 schitterend kavels aan met omgevingsvergunning van circa 485/500m2 eigen grond.

De locatie is natuurlijk fantastisch, dichtbij de natuur maar ook de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

Rick Thijssen

Omschrijving

Bouw kavels aan het Weerpad Zaandam.

Altijd al zelf uw eigen huis willen (laten) bouwen? Hier ligt uw kans!

Op de grens tussen Oostzaan en Zaandam op korte afstand van Amsterdam bieden wij 2 schitterend kavels aan met omgevingsvergunning van circa 485/500m2 eigen grond.

De locatie is natuurlijk fantastisch, dichtbij de natuur maar ook de stadse levendigheid, overdag een bruisende buurt, 's avonds de rust van een buitenwijk.

De omgeving Oostzaan staat bekend om het vele groen en de mooie waterpartijen, maar ook dit gedeelte van Zaandam is in een tijd ontstaan waarin ruimte nog niet zo schaars was als het nu is. Dat zien we terug aan de brede stoepen, plantsoenen en vele speelterreinen. Deze woonwijk was/is bedoeld voor gezinnen met opgroeiende kinderen. En zo is het nog steeds. Basisscholen op loopafstand, de supermarkt is altijd dichtbij en andere voorzieningen als openbaar vervoer zijn uitstekend geregeld. Bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer idem dito. Binnen een kwartier ben je door de Coentunnel en rijd je op de ring A10. Ga je met de trein dan ben je eigenlijk net zo snel in de hoofdstedelijke binnenstad. Wel een leuk fietstochtje naar het station want je passeert het horecaplein met alle restaurants, café's en terrassen én het stadshart van Zaandam, de veelzijdige winkelstraat met de veelbesproken gevels en de gracht. Dat ligt allemaal op zo’n tien/twaalf minuten! Liever met de bus richting Amsterdam? Oostzaan heeft een directe busverbinding met Amsterdam CS, maar ook naar station Zaandam Station.

Een unieke kans; zelf u vrijstaande huis bouwen/laten bouwen, rust en ruimte, op korte afstand van alles wat u nodig heeft in het dagelijks leven!

De kavels worden verkocht voor zelfbouw. Dat betekent dat u een kavel koopt om er een woning op te realiseren. De omgevingsvergunning is aangevraagd, de procedure/aanvraag loopt nog.
U koopt de kavel inclusief omgevingsvergunning en leges. Voordat u kunt bouwen heeft u deze omgevingsvergunning nodig (voorheen bouwvergunning) u bent als koper zelf verantwoordelijk voor de bouw en het selecteren van de bouwer.

Bojzonderheden:

- Het kadaster moet de kavels nog inmeten (kosten zijn voor rekening van koper)
- Koopsom is v.o.n inclusief omgevingsvergunning en leges.
- De levering van de kavel vind plaats nadat de omgevingsvergunning is verleend.
- Betreft eigen grond
- Bodemonderzoek mei 2016 aanwezig
- Grond wordt opgeleverd zonder opstallen

Meer weten? Maak snel een afspraak!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 350.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Na definitief worden omgevngsvergunning. Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 485 m² Kadasteroppervlakte 485 m² Kadastrale gegevens Gemeente Zaandam Sectie D Perceelnummer 5395 Oppervlakte 485 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.