Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Vlietsend 52 B in Krommenie 1561 AD

Vlietsend 52 B

1561 AD Krommenie
Koopsom € 219.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen en werken aan het Vlietsend in Krommenie!

In het gezelligste deel van Krommenie, aan het Vlietsend, op de kop van de Zuiderhoofdstraat, wordt momenteel een appartementengebouw met winkel gerealiseerd. Het bestaande pand, waar de 'insiders' voorheen hun stoffen en fournituren bij Van Dijk Stoffen haalden, wordt met veel respect voor authenticiteit gerenoveerd. De geplande...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 66 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

Maud Aafjes

Omschrijving

Wonen en werken aan het Vlietsend in Krommenie!

In het gezelligste deel van Krommenie, aan het Vlietsend, op de kop van de Zuiderhoofdstraat, wordt momenteel een appartementengebouw met winkel gerealiseerd. Het bestaande pand, waar de 'insiders' voorheen hun stoffen en fournituren bij Van Dijk Stoffen haalden, wordt met veel respect voor authenticiteit gerenoveerd. De geplande oplevering is het vroege najaar van 2018, binnenkort gaan de winkelruimte en 4 tweekamerappartementen in de verkoop.

De winkelfunctie blijft, daar leent deze superzichtlocatie zich bij uitstek voor. Het winkeloppervlak wordt ruim opgeleverd, het aanzicht wordt stevig aangepakt met een grondig vergrote etalage. Nieuw zijn de vier tweekamer appartementen in het gebouw. Met woonoppervlakken variërend van 82 tot 56 vierkante meter worden hier een viertal fantastische mogelijkheden gecreëerd om middenin het gezellige centrum van Krommenie te wonen!

Het dorpsgezicht op dit unieke stukje Zaanstreek wordt bepaald doordat de winkelpuien en monumentale gevels volkomen met elkaar in harmonie zijn gebleven. Ook dit pand heeft die karakteristieke uitstraling, met een erker voor het aan de voorzijde gelegen appartement op de eerste etage. De brede dakoverstekken, het metselwerk en het kleurenpalet zijn gebaseerd op de fameuze bouwstijl van de jaren dertig. Binnen houdt echter de vergelijking met de gesschiedenis op. De lichte en open uitstraling, met een hoog afwerkingsniveau en modern comfort, doet in niets meer denken aan de oude, ietwat benauwde, tijden.

Superlocatie voor een winkel
Met ruim 17.000 inwoners biedt Krommenie een breed afzetgebied voor de middenstand. De winkel wordt los van de appartementen te koop aangeboden, het gebouw staat op eigen grond. Naast de deelname aan de Vereniging van Eigenaren géén huurpenningen, en de bijbehorende verhogingen of contracten, en géén erpacht. Gewoon weten waar je maandelijks aan toe bent, het ondernemerschap is al spannend genoeg. Kortom, kansen voor een ondernemende winkelier!

De winkel staat met haar grote puibrede etalage en middeningang georiënteerd op de Zuiderhoofdstraat. Met een brede stoep en parkeerplaatsen voor de deur (blauwe zone!) is de regionale aantrekkingskracht op dit historische stukje Zaanstad groot. Leuke boetiekjes, kunst, antiek, delicatessen, een grote variëteit aan versspecialisten en diverse restaurants maar ook de populaire landelijke ketens zijn hier vertegenwoordigd. De actieve winkeliersvereniging DOKA organiseert geregeld evenementen, zorgt voor een feestelijke uitstraling, vertegenwoordigt de winkeliers bij de gemeente en, heel belangrijk, zorgt voor zichtbaarheid van de deelnemende winkels. Daarvoor wordt traditionele maar vooral de social media veelvuldig voor ingezet. Dat trekt publiek uit de hele Zaanstreek maar ook uit de omringende gemeenten weten de weg naar het bijzondere winkelaanbod in Krommenie te vinden. De gunstige ligging ten opzichte van de A8 en A9 en het provinciale wegennet maken de Zuiderhoofdstraat/ Vlietsend uitstekend bereikbaar. Ook voeren vele - ook toeristische - fietsroutes pal langs de uitnodigende kop van de winkelstraat.


De appartementen
Vier tweekamerappartementen zijn ingedeeld in het oorspronkelijke gebouw. De woningen hebben gezamenlijke ruimtes, zoals de fietsen- en containerberging en de gezamenlijke entree. De appartementen worden hoogwaarig afgewerkt opgeleverd met luxe sanitair, ook aan de keuken is gedacht, die mag u zelf kopen de keuken kan daardoor geheel naar eigen smaak en behoefte worden ingericht.

Elk appartement heeft eigen specifieke kenmerken. Zo heeft het appartement op de begane grond een heerlijk luchtige patio als buitenruimte. De houten balkconstructie van het oorspronkelijke gebouw wordt gespaard, als belangrijk sfeerbepalend element. Het appartement aan de voorzijde bestaat uit twee woonlagen, met een extra hobbyruimte op de verdieping en een eigen dakterras. De appartementen aan de achterzijde, op de 1e en 2e etage delen een gemeenschappelijk dakterras en hebben hiermee ook een zonnige buitenruimte, volledig afgeschermd van de winkelstraat.

Meer weten stuur een mail naar nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl.

Oplevering circa 2e kwartaal 2018.
Projectnotaris: Dijkhuis Koeman te Zaandijk

Bijgaand artist impressies en plattegronden geven een goede indicatie. Deze zijn echter niet definitief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 219.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1930 Bouwjaar toelichting Vernieuwbouw 2018 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 66 m² Inhoud 184 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie

Foto's

Plattegronden

Vlietsend 52 B in Krommenie 1561 AD Vlietsend 52 B in Krommenie 1561 AD

Download PDF

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.